Matkasse

Skal du handle ferdig oppsatte matkasser på nett finner du en oversikt over matkasseleverandørene her. Vi skal gi deg tilgang til det som finnes av matkasser på nett. Vet du om en aktør som ikke ligger her, setter vi veldig pris på et tips om matkassetilbyderen. Benytt skjemaet nederst på denne siden eller send oss en e-post: tips@finnmat.no

Adams matkasseDen velkjente tidsklemma gjør at det ikke alltid er like lett å få hverdagene til å gå rundt. Kjøring og henting, fritidsaktiviteter for store og små, og sist men ikke minst, middagen. Dessverre er det ofte middagen som får svi når tidsklemma strammer som mest. Mitt største ønske er at vår matkasse kan være med på å gjøre hverdagen din enklere, ta middagen tilbake og samle familien rundt middagsbordet igjen.

Lenke: adamsmatkasse.no

KolonihagenHver uke får vi ferske råvarer levert rett fra våre nøye utvalgte produsenter. Ut fra disse råvarene har vi komponert ulike matkasser. Velg mellom middagskasser med gode oppskrifter, grønnsakskasser, og andre spennende matkasser med økologisk mat og dagligvarer. Vi er opptatte av sesongens smaker og leverer norske økologiske matvarer så langt det er mulig.

Lenke: kolonihagen.no

Godt levertVi tror fullt og helt på at familier som opplever gleden og verdien av å samles rundt gode, sunne og varierte måltider, ikke ønsker å gå bort fra dette senere i livet. Vi håper at Godtlevert-familiene vil ivareta matinteressen, og at de vil fortsette de gode matvanene resten av livet – selv uten oss på laget.

Lenke: godtlevert.no

NettmatNyt råvarene, hjemmesiden vår og de fantastiske middagsoppskriftene vi tilbyr. Så ofte vi har tid lanserer vi nyheter, aktiviteter og etableringer på hjemmesiden vår. Vi leverer gjerne på døren din, eller du kan hente dine varer hos oss. Din hverdag blir mye enklere, og du har mer tid til å smake og nyte.

Lenke: nettmat.no

KokkelørenMatkassen med lokale råvarer!
3 fantastiske middager hver uke-forberedt av våre kokker, med råvarer i sesong fra Norges beste småskalaprodusenter.

Lenke: kokkeloren.no

Send oss tips, ris og ros 🙂