Dagligvarer på nett

Skal du handle dagligvarer på nett finner du en oversikt over butikkene her. Vi skal gi deg tilgang til det som finnes av dagligvarer på nett. Vet du om en aktør som ikke ligger her, setter vi veldig pris på et tips om dagligvaretilbyderen. Benytt skjemaet nederst på denne siden eller send oss en e-post: tips@finnmat.no

123 levertVi, 123Levert er en dagligvare nettbutikk som leverer dagligvarene rett hjem, eller sender i posten. Vi leverer hjem på døren fra Oslo til Kongsberg, og store deler av Vestfold. Men områdene utvides stadig. Du kan finne ut om vi leverer med våre biler, hjem på døren på din adresse HER. Vi sender med Bring til resten av Norge.

Vi satser stort på økologisk og kortreist mat og har nå et stort utvalg både frukt, grønt, brød, melk og middagsmat som er økologisk. Men vi har også stort utvalg av konvensjonell mat og alt annet du trenger av kolonialvarer. Både husholdningsartikler som vaskemidler, og hygiene, såper og toalettpapir. Nå kan du få alt av dagligvarer levert rett hjem.

Lenke: 123levert.no

Dagligvarer DirekteVelkommen til Dagligvarer Direkte!
Dagligvarer Direkte er nettbutikken der du gjennom noen enkle tastetrykk kan få unnagjort din dagligvarehandel! Bestill matvarer på nett og få dagligvarene dine levert rett på døra. Bestil over 700kr og få levering gratis!

Vi ønsker å forenkle folks hverdag ved å tilby rask levering av matvarer og dagligvarer på døren. Ved å benytte deg av våre tjenester unngår du tunge løft, impulskjøp og hektiske handleturer, samtidig som du får mer tid til familie, venner og fritidsinteresser.

Lenke: Dagligvarer direkte

dagligvareekspressenDagligvarexpressen gir deg en enklere hverdag og muligheten til å spare verdifull tid!
Du slipper bilkøen til og fra butikken, leting etter parkeringsplass, kassakøen, dyre impulskjøp, og tunge løft til bil og kjøkken.
Å handle matvarer har aldri vært enklere. Å bestille for eks. mineralvann, melk, frukt & grønt, toalettpapir, rengjøringsprodukter, brød, juice, hermetikk, er en enkel sak. Fritiden kan dermed brukes til langt hyggeligere ting.
Vi tilbyr også et utvalg middagmenyer slik at du slipper å lure på hva du skal ha til middag. Nye retter legges ut hver uke, og alle rettene kan legges i handlekurven ved hjelp av kun ett klikk.

jokerbutikkVi har over 25 års erfaring fra dagligvare. Våre priser er konkurransedyktige i forhold til mange andre nettbutikker innen dagligvare. Dersom bestilt vare er utsolgt, vil vi sende deg erstatningsvare.

Savner du produkter som ikke finnes i vår nettbutikk. Send forspørsel pr mail. Vi har over 3500 varelinjer i våre utsalgsbutikker og vi kan skaffe det meste.

Lenke: jokerbutikk.no

Logo-CMYK_PMS

Kolonial.no er Norges største matbutikk på nett. Kolonial.no tilbyr et bredt utvalg dagligvarer og middagsretter, enten levert hjem eller til hentepunkt. I samarbeid med REMA 1000 holdes prisene lave, og gjennom partnere som Strøm-Larsen og Godt Brød, tilbyr vi et spennende, lokalt utvalg.

Selskapet ble startet i 2013 av 10 gründere med mål om å lage Norges beste handleopplevelse for dagligvarer og for å gjøre hverdagene friere og enklere. Nå er Kolonial.no det selskapet i sin kategori med raskest vekst i hele Norden.

Lenke: Kolonial.no

MarkedRaskeste og enkleste måten å handle dagligvarer

Det tar bare noen minutter å komme i gang. Du kan bruke tidligere eller lagrede handlelister for et lynraskt kjøp. Vi har faste lave priser og godt utvalg av ferskvarer. Hos oss kan du velge blant et stort utvalg dagligvarer, fantastiske råvarer og oppskrifter laget av kjente kokker. Du kan handle hvor og når det passer best for deg. I stua, på kjøkkenet, i lunsjen eller på bussen. Og selvfølgelig på mobil, nettbrett eller PC.

Lenke: Marked.no

matnetEr et selskap med fokus på salg og tjenester innen dagligvarehandel på internett. Hos oss finner du en komplett dagligvarebutikk med flere tusen varer som kan handles og transporteres innenfor Sandefjord og Tønsberg

Trygghet og kvalitet er viktige elementer hos oss. Betalingssikkerheten er den beste og vi leverer kun de ypperste råvarene. Alt foregår i lokalmiljøet, alle varene plukkes, pakkes og transporteres til kunden av oss.

Lenke: matnet.no

MenyLa oss handle for deg!

Vi i MENY slåss for å gjøre utvalg og kvalitet tilgjengelig for flere, så nå tester vi nettbutikk med den samme kvaliteten og utvalget som i butikken. Bestill blant vårt store sortiment og la våre dyktige MENY-medarbeidere handle for deg. Prisene er de samme som i butikken. Bestiller du før kl 12, kan du få varene samme dag! Du kan hente i butikken eller få levert rett på døren.

Lenke: meny.no

retthjemVelkommen! Her finner du de nyeste varene i butikken. God fornøyelse!

Lenke: Retthjem.no

Send oss tips, ris og ros 🙂